• Jubileum

NEWstairs traprenovatie is jarig!

In 2004 legden Toon en zonen Frank en Henrie Steijvers met Tread Up B.V. de basis voor het huidige NEWstairs. Inmiddels voorzien we al 20 jaar lang heel Nederland en België van de mooiste trappen.

Voor zowel trappen die toe zijn aan een opknapbeurt of metamorfose, als het vervaardigen van nieuwe houten trappen geldt: Jouw trap, ons vak!

Wie jarig is, trakteert!

Een verjaardag vier je natuurlijk niet alleen, daarom doen we dat graag samen met jou.


Zo ontvang je nu tijdelijk een gratis Goodiebox tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs. Let op: OP = OP.


Heb je al een adviesgesprek gehad en een offerte ontvangen óf al een NEWstairs trap in huis? Ook dan hebben we iets leuks voor je!

Bekijk hieronder wat we voor je in petto hebben:

1) Ik wil graag een vrijblijvend adviesgesprek aan huis
  • Wat leuk dat je interesse hebt in een NEWstairs trap. Omdat we jarig zijn, ontvang je tijdelijk een Jubileum Goodiebox tijdens een vrijblijvend adviesgesprek aan huis (Let op: Op = Op).

    Tijdens dit gesprek bekijken we de trap en bespreken we je wensen. Daarna ontvang je een prijs op maat voor jouw NEWstairs trap.


    Maak hier een afspraak voor advies aan huis.


2) Ik heb al een NEWstairs trap en word ambassadeur
  • Wat leuk dat je hebt gekozen voor NEWstairs! We hopen dat je tevreden bent over je traprenovatie of nieuwe trap. Vertel dit vooral door!

    Word je ambassadeur van NEWstairs en beveel je ons aan bij buren, vrienden, familie en/of kennissen? Dan ontvang je bij uitvoering van een traprenovatie of -bekleding naar aanleiding van jouw inzet tijdelijk €150,- in plaats van €100,-.

    Bekijk hier hoe dat werkt en de actievoorwaarden.


3) Ik heb al een adviesgesprek gehad, maar (nog) niet gekocht
  • Heb jij al een adviesgesprek gehad en/of een offerte ontvangen, maar nog niet de keuze voor NEWstairs gemaakt? We geven je graag een persoonlijke verjaardagskorting!

    Neem contact op met je adviseur of vul onderstaand formulier in voor jouw persoonlijke korting.


    Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op:

Heb je al een adviesgesprek gehad, maar nog geen offerte ondertekend? We berekenen graag je eventuele persoonlijke korting! Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.